تبلیغات
احیای سلامت مشهد - طرز تهیه برنج با سبوس
 
احیای سلامت مشهد
عقل سالم در بدن سالم است
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : رضا یزدی
نویسندگان
نظرسنجی
چند درصد از سخنان دكتر روازاده را قبول دارید ؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
جمعه 7 اسفند 1388 :: نویسنده : رضا یزدی

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین و صل الله علی محمد و آله الطاهرین

مواد لازم :

برنج 6 پیمانه ( برای 6نفر ) - سبوس برنج نصف حجم برنج - روغن ( کنجد ، زیتون ، دنبه ، روغن زرد محلی ، کره محلی ) 4 قاشق غذا خوری - نمک دریا به مقدار ذائقه

طرز تهیه :

سبوس برنج را در دستمالی نخی و تمیز محکم می بندیم ، برنج را داخل قابلمه مسی می ریزیم سپس دستمال آماده شده محتوی سبوس را لابه لای برنج ها قرار می دهیم و قابلمه را آب می کنیم به طوری که به اندازه یک بند انگشت روی برنج ، آب قرار گیرد و بعد روغن و نمک را به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت زیاد قرار می دهیم و 2 الی 3 مرتبه هم می زنیم تا آب برنج خشک شود سپس شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار می دهیم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و روی درب آن دم کش قرار می دهیم تا کاملاً دم بکشد بعد از دم کشیدن دستمال را خارج می کنیم و محتویات آن را دور می ریزیم و سریع برنج را در دیس چینی یا بلوری می کشیم .

 

خواص کته با سبوس :

سرشار از ویتامین های گروه ب ، پیشگیری از ریزش و سفید شدن مو ، ضد یبوست و از بین برنده مضرات برنج بدون سبوس

ضمناً باید توجه داشت که برنج باید حتماً کته ای درست شود و الا خاصیتی نخواهد داشت .



نوع مطلب : آشپزی سالم، 
برچسب ها : طرز تهیه غذای سالم، آشپزی،
لینک های مرتبط :




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.