تبلیغات
احیای سلامت مشهد - خورشت کنگر
 
احیای سلامت مشهد
عقل سالم در بدن سالم است
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : رضا یزدی
نویسندگان
نظرسنجی
چند درصد از سخنان دكتر روازاده را قبول دارید ؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
دوشنبه 10 اسفند 1388 :: نویسنده : رضا یزدی

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین و صل الله علی محمد و آله الطاهرین

 

 

برگرفته از کتاب ارمغان تندرستی دکتر خدادادی با پاره ای تغییرات

 

مواد لازم :

گوشت‌خورشتی‌گوسفندی 500 گرم ، قلم‌گوسفند 1 عدد ، مغز لیموعمانی 4 قاشق غذاخوری ، لوبیا قرمز 300 گرم ، سبزی‌خورشتی 1 کیلوگرم ، کنگر 500 گرم ، پیاز متوسّط 1 عدد ، سیر 2 حبّه ، هل ، دارچین ، زردچوبه ، فلفل و زنجبیل 2 قاشق مرباخوری ، نمک دریا به مقدار ذائقه

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را پاک کرده و خُرد کنید و خوب بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود . سپس قلم را از وسط شکسته با چند لیوان آب سرد در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد . بعد کف گوشت را گرفته و پیاز را خلال کرده و با کمی ادویه به گوشت اضافه کنید تا به آرامی بپزد . حال لوبیا را نیز پاک کرده و بشویید و همراه با چند لیوان آب در یک ظرف جداگانه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد و آب آن کشیده شود . این امر موجب خوشمزه شدن غذا خواهد شد .

در این حال گوشت پخته است . اکنون سبزی را پاک کرده و شسته و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود ، سپس خُرد کرده و همچنین کنگر را پاک کرده و شسته و به مدّت 15 دقیقه در آب سرد قرار دهید تا تازه و تُرد گردد ، سپس با چاقو تیز ، خار آن را به طور کامل از دو طرف جدا کنید . اکنون کنگر را در اندازه های 4 سانتی متری خُرد کرده و به گوشت اضافه کنید . بعد از یک جوش‌خوردن ، لوبیا را نیز به آن بیفزایید و حرارت اجاق را تنظیم کرده تا غذا خوب جا بیفتد . بعد از چند جوش‌خوردن و پختن سبزی ، بقیه ادویه‌جات و نمک دریا و مغز لیموعمانی را به غذا بیفزایید و به آرامی هم بزنید و صبر کنید تا غذا جا افتاده و آماده شود و بوی عطر آن در فضای آشپزخانه پخش شود و چربی آن نیز روی غذا بیاید . برای تسهیل در جاافتادن غذا ، بهتر است درب ظرف را برداشته تا چربی‌ها سریع‌تر رو بیاید . این غذا بسیار خوش‌عطر و خوش‌طعم است و انسان از خوردن آن لذّت می برد .

این مقدار غذا برای 6 تا 7 نفر کافی است .





نوع مطلب : آشپزی سالم، 
برچسب ها : آشپزی سالم، خورشت کنگر،
لینک های مرتبط :




سه شنبه 11 اردیبهشت 1397 04:41 ق.ظ
What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads.
I hope to contribute & help different customers like its aided me.
Great job.
پنجشنبه 16 شهریور 1396 08:42 ق.ظ
This site was... how do I say it? Relevant!! Finally I've found something that helped me.
Many thanks!
جمعه 13 مرداد 1396 08:21 ق.ظ
Excellent site. Plenty of helpful information here.
I am sending it to some buddies ans additionally sharing in delicious.
And of course, thanks in your sweat!
سه شنبه 29 فروردین 1396 04:09 ق.ظ
Hello there, I discovered your blog by the use of Google at the same time as looking for
a comparable matter, your web site came up, it looks good.

I have bookmarked it in my google bookmarks.

Hello there, simply became alert to your weblog thru Google,
and found that it's really informative. I'm going to watch out for brussels.
I'll be grateful in case you continue this in future.
Lots of folks can be benefited from your writing.
Cheers!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر