تبلیغات
احیای سلامت مشهد - صهیونیست در صنعت غذا و واكسن 2
 
احیای سلامت مشهد
عقل سالم در بدن سالم است
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : رضا یزدی
نویسندگان
نظرسنجی
چند درصد از سخنان دكتر روازاده را قبول دارید ؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
سه شنبه 15 فروردین 1391 :: نویسنده : رضا یزدی

بسم اللهّ  الرّحمن الرّحیم

الحمدللهّ  ربِّ العالمین و صلَّ اللّه  علی محمَّد و آله الطاهرین

 

شربت ذرت با دوز بالای فروکتوز (HFCS)

.....

.....

این ماده سمی در جراحت، بیماری و مرگ کاربرد دارد و به خصوص دارای استفاده شیمیایی فراوانی است. طبق این تعریف،(HFCS)  یک سم واقعی است. شربت HFCS از فرآیندهایی که بر ذرت صورت می گیرد در سال ۱۹۷۰ ساخته شده است. این ماده به جای قند سفید در غذاهای فرآوری شده استفاده می شود و در حال حاضر در بسیاری از مواد غذایی موجود در سوپر مارکت ها به آسانی یافت می شود. مطالعات نشان داده است که آمریکایی ها به طور متوسط ۱۲ قاشق چایخوری در روز از این شربت استفاده می کنند. در اینجا نموداری ارائه شده است که استفاده از HFCS در رژیم های غذایی را نشان می دهد :

.....

مصرف سرانه از شیرین کننده های انتخاب شده

 

با توجه به خاصیت شیرین سازی آن، واضح است که HFCS در محصولات قندی مانند مربا، نوشابه و موادی که قبل از بسته بندی کاملا پخته می شوند وجود دارد، با این حال بسیاری از مردم متوجه استفاده از آن در بسیاری از مواد غذایی دیگر مانند سوپ، نان، سس ماکارونی، غلات، حبوبات، مواد منجمد، فرآورده های گوشتی، سس سالاد و چاشنی ها نیستند. همچنین HFCS در محصولات به اصطلاح سلامتی مانند پروتئین ها، کافئین ها، غذاهای کم چرب و نوشابه های انرژی زا به وفور استفاده می شود .

چگونه می توان چیزی را که طعم خیلی خوبی دارد بد بدانم؟ در اینجا برخی از حقایق در مورد HFCS بیان شده است :

پژوهش ها وجود ارتباط بین HFCS و افزایش نرخ چاقی و دیابت در شمال آمریکا، به ویژه در میان کودکان را ثابت کرده است. فروکتوز موجود در این ماده بسیار بیشتر از قند تبدیل به چربی می شود و چون مایع است انتقال آن به خون با سرعت بیشتری انجام می شود .

نوشیدنی های حاوی HFCS که دارای ترکیبات بالای کربنیک هستند، با آسیب رساندن به سلول ها و بافت ها منجر به دیابت می شوند .

شواهدی مبنی بر تاثیرات متفاوت قند نیشکر و فروکتوز در بدن وجود دارد که منجر به احساس سیری و کاهش پتانسیل فرد می شوند و فرد را به استفاده بیشتر از این مواد برای کسب انرژی متمایل می کنند .

مطالعات انجام شده توسط محققان دانشگاه میشیگان و یو سی دیویس نشان می دهند که مصرف فروکتوز، که به آسانی توسط کبد جذب شده و تبدیل به چربی می گردد در سطوح تری گلیسیرید خون بدن افزایش ایجاد می کند .

بر خلاف دیگر انواع کربوهیدرات های متشکل از گلوکوز، فروکتوز باعث تحریک لوزالمعده برای ایجاد انسولین نمی شود. پیتر هاوِل، محقق تغذیه دانشگاه دیویس که مطالعاتی در زمینه اثرات متابولیک فروکتوز انجام داده است، نشان داده که فروکتوز تنها کمی به ترشح لپتین، هورمون تولید شده توسط سلول های چربی، کمک می کند.کمبود لپتین و انسولین هر دو سیگنال هایی به مغز مخابره می کند که باعث کاهش اشتها و سرکوب گرسنگی می گردد .

بدن فرآیندهای متفاوتی در برابر HFCS دارد که کاملا با فرآیندهای وجود نیشکر یا چغندر قند متفاوت است و در نهایت سوخت و ساز بدن را مخدوش کرده و هورمون های تابع آن را از کار می اندازد! به بیان دیگر بدن ما تمایل به خوردن بیشتر دارد در حالی که همزمان ذخیره چربی در آن بیشتر می شود .

مطالعاتی که در مجله موسسه ملی سرطان منتشر شده نشان می دهد که زنانی که در رژیم های غذایی آنان کربوهیدرات بالایی وجود داشت که به معنای مصرف بیشتر فروکتوز است، بیشتر در معرض سرطان روده بزرگ بودند .

HFCS به دلیل داشتن عناصر کلیدی مانند منیزیم، مس و کروم در عملکرد قلب تداخل می کند .

همچنین HFCS فعالیت های سیستم ایمنی بدن را توسط کنترل گلبول های سفید مهار می کند و در واقع قدرت بدن برای مقابله با مهاجمان مضر خارجی کاهش می یابد .

تحقیقات نشان می دهد که فروکتوز در هر سلول از بدن به آسانی و کمک گلوکوز تجزیه می شود در حالی که فروکتوز باید تنها در کبد متابولیزه شود. در آزمایشی که روی حیوانات مصرف کننده فروکتوز انجام شده است، مشکلاتی که در کبد به دلیل توسعه رسوب چربی و سیروز به وجود آمده است شبیه به مشکلاتی است که در کبد افراد الکلی وجود دارد .

HFCS تحت تصفیه بالایی قرار می گیرد، حتی بیشتر از شکر سفید .

HFCS که از ذرتی مشتق می شود که تحت دستكاری ژنتیکی قرار دارد و آنزیم های مورد استفاده تحت فرآیند پالایش قرار می گیرند و باعث افزایش نگرانی در مورد سیاست اقتصادی تخصیص یارانه برای تولید ذرت و اثرات مضر کشاورزی ناشی از تولید این نوع آن شده است .

مطالعات فراوانی رابطه قوی بین افزایش HFCS در سال گذشته و افزایش چاقی مشابه را نشان داده است .

.....

.....

پیشگیری و درمان چاقی به شدت برای بدن ضروری است و به طور مستقیم عملکردهای مغز را تحت تاثیر قرار می دهد. بعضی از محقیقین حتی این پرسش را مطرح کرده اند که چاقی در انحطاط مغز نیز نقش دارد !

.....

.....

البته این بدان معنا نیست که افراد چاق خنگ هستند، بلکه باعث کاهش موثر پردازشگری مغز می شود. اما حتی اگر نقش HFCS را به عنوان نگه دارنده چربی در خون در نظر نگیریم، باز هم اثرات منفی منحصر به فرد خود را دارد . مطالعات نشان داده است که این شیرین کننده حاوی ... سعی کنید حدس بزنید ... جیوه است !

در اینجا جدول مطالعات IATP در مورد این شیرین کننده آورده شده است. فروکتوز و جیوه زیاد با شرح کامل در محصولات روزمره ای که در سوپر مارکت ها یافت می شود کاملا مشخص است .

البته شرکت های تولید کننده این شیرین کننده را کاملا طبیعی می دانند و نتایج حاصل از مطالعات را کاملا رد کرده اند که عجیب به نظر نمی رسد! حتی برخی تبلیغات به صورت عجیب و غریبی مردم را به خوردن و نگه داشتن این محصولات سمی تشویق می کنند.

.....

.....

نتیجه گیری:

با وجود مطالعات فراوان در مورد خاصیت و اثرات منفی جیوه، دولت هنوز هم از جیوه در واکسن ها استفاده می کند و آن ها را با ماده سمی THIMEROSAL واکسیناسیون می کند. علاوه بر این، از شرکت های داروسازی و مواد غذایی که محصولات حاوی HFCS تولید می کنند کاملا حمایت می کند و حتی افرادی از رده های بالای دولتی مدیران این شرکت های دولتی یا خصوصی هستند که در واقع همان نخبگان یا طبقه حاکم بر جامعه می باشند. بسیاری از این افراد تخصصی در مورد مواضع دولتی ندارند و بیشتر برای سیاست های عمومی که ارتباط مستقیم با منافع آن ها دارد تصمیم گیری می کنند. عضوهای گروه بیلدربرگ، کمیته ۳۰۰، شورای روابط خارجی، گروه شرکت های تولید کننده مواد غذایی و دارو ...

از آنجا که هیچ مقام دولتی به هم صنفان خود خیانت نمی کند و صندوق raisers whistleblower  برای همین مسئله در نظر گرفته شده است، هر یک از افراد جامعه را با همین جمله کلیشه ای خواندن برچسب قبل از خرید قانع می کنند. اما آیا شما به عنوان جزئی از این جامعه واقعا می دانید گلوتامات یا مونو سدیم چیست؟ این مقاله با هدف افزایش آگاهی در مورد اساسی ترین موادی است که به صورت روزمره استفاده می شوند. من شخصا نمی توانم ادعا کنم که در رژیم غذایی خود کاملا مراقب آنچه می خورم و می نوشم هستم! اما همانطور که داشتن اطلاعات بیشتر به درک بهتر انسان کمک می کند تا قدم های درست بردارد، به احساس بهتر داشتن و آسان تر تصمیم گرفتن نیز کمک می کند. کاری که هیچ کس حق ندارد آن را برای شما انجام دهد! قدم بعدی شما چیست؟ باور این مطلب یا رفتن به رستوران های فست فود ؟

.....

منبع : ظهور۱۲





نوع مطلب : اصول زندگی سالم، ممنوعات عمومی، نقد پزشكی غربی (طب جدید)، 
برچسب ها : واكسن، صهیونیست، صنعت غذا، فراماسونری،
لینک های مرتبط :




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.